7.6.2012 10:00

Cine μέχρι τέλος του μήνα

Στα διαδικαστικά έχουν κολλήσει οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Cine-Κήπος και οι προβολές αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο μήνα με πιθανότερη ημερομηνία στις 27 του Ιούνη. Ο Κ. Ευγενικός και ο Μ. Κοντούδης που έχουν υπό την εποπτεία του το δημοτικό κινηματογράφο, βρίσκονται σε συνεννόηση με την επίτροπο για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργήσει φέτος η διαδικασία, έτσι ώστε να μπορεί να πληρωθούν οι προμηθευτές οι ταινίες κλπ.
Αμέσως μόλις ξεπεραστούν τα διαδικαστικά, αλλά ουσιαστικά για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου της πόλης, οι προβολές μπορούν να ξεκινήσουν. Η επιλογή των ταινιών θα γίνει με τα ίδια κριτήρια όπως κάθε χρόνο, οπότε αναμένεται να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα από τους πιο «ψαγμένους» μέχρι τους πιο εμπορικούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι τίτλοι κλπ των ταινιών θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ