11.7.2015 15:01

Capital control και στο τρέξιμο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 4ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΟΥ CHIOS RUNNING ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η  πραγματοποίηση του 4ουΗμιμαραθώνιου της Χίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας  Chiosrunningστον Κάμπο στις 31 Αυγούστουεξαρτάται από την απόφασηγια την  παραμονή  ή την έξοδο μας από το Ευρώ που θα λάβει την Κυριακή η  Σύνοδος της Ολομέλειας των Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

«Κατά πάσα πιθανότητα ο Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε λίγο, να δούμε που θα καταλήξει η υπόθεση την Κυριακή», δηλώνει στον «π» η ψυχή της διοργάνωσης  Μιχάλης Σημιριώτης.

«Αν οδηγηθούμε σε δύσκολες καταστάσεις, το τελευταίο που θα έχει στο μυαλό του ο καθένας, θα είναι να έρθει να τρέξει. Τη Δευτέρα θα έχουμε την εικόνα που θα μας επιτρέψει να αποφασίσουμε οριστικά τι θα κάνουμε».

Οι χορηγίες έχουν  κατοχυρωθεί, αλλά οι διοργανωτές περιμένουν “τον λευκό καπνό” την Κυριακής για να προωθήσουν την οργανωτική  διαδικασία και να αγοράσουν τα  απαιτούμενα χρηστικά υλικά.

Εγγραφές

Μέχρις στιγμής οι εγγραφές  είναι περισσότερες από 130, αλλά η διαδικασία έχει παγώσει  άτυπα προσωρινά.

«Προς το παρόν έχουν δηλώσει συμμετοχή κυρίως Τούρκοι, οι Έλληνες και οι Χιώτες ειδικότερα είναι πολύ διστακτικοί. Κανένας Χιώτης δεν έχει εγγραφεί ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει ο αγώνας και αν όλα εξελιχθούν ομαλά την Κυριακή,  οι συμμετοχές, ειδικά  των ντόπιων, αναμένεται ότι θα  είναι πολύ περισσότερες από κάθε άλλη φορά».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ