1.6.2022 10:54

Bravo Awards: Ψηφίστε το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου για μια κοινωνία πιο φιλική στον αυτισμό

Στηρίξτε τη χιώτικη υποψηφιότητα με ένα κλικ

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για μία κοινωνία πιο φιλική στον αυτισμό.

Στηρίξτε την υποψηφιότητα της χιώτικης Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στα φετινά  Bravo Awards για το www.autismap.gr

Tο www.autismap.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε απο το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου με στόχο την υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αυτιστικών ατόμων και την προαγωγή μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, αποδοχής και σεβασμού.

Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να ψηφίσετε και να αναδείξετε το autismap.gr, προκειμένου να διακριθεί στον θεσμό των Bravo Awards.

Tα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022 είναι ένας Θεσμός Κοινωνικού Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, τοπικής αυτοδιοίκησης, Κοινωνίας Πολιτών και Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ