23.12.2015 15:39

Βραβεύονται οι πρώτοι των πρώτων από το Πανεπιστήμιο

Πέντε βραβεία αριστείας στους έξι επιλεγέντες φοιτητές και επιλεχθείσες φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 θα απονείμει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μετά από απόφαση του Συμβουλίου.

Κατατέθηκαν 36 συνολικά συμμετοχές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών (οι περισσότερες με δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά) που προέρχονται από τα Τμήματα και των 5 Σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα βραβεία απονέμονται ως ακολούθως:

    Α. Μεταπτυχιακοί φοιτητές:

•          Παρασκευάς Διαμαντάτος του Γεωργίου, της Σχολής Θετικών Επιστημών-Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

•          Ιωάννης Διόλατζης του Σταύρου, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών-Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

    Β. Προπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες:

•          Belen Castro Martin του Manuel, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών-Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών

•          Ελένη Μπογδάνη του Αναστασίου, της Σχολής Θετικών Επιστημών-Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

•          Υπαπαντή Πανταζή  του Χρήστου, της Σχολής Περιβάλλοντος-Τμήμα Περιβάλλοντος*

•          Βαλεντίνα Πλάκα του Κωνσταντίνου, της Σχολής Περιβάλλοντος-Τμήμα Περιβάλλοντος*

* Το βραβείο της Σχολής Περιβάλλοντος για τους προπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες απονέμεται από κοινού στις Υπαπαντή Πανταζή και Βαλεντίνα Πλάκα

Επίσης, απονέμεται εύφημος μνεία στον φοιτητή του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Ανδρέα Μανουσάκη-Κοκοράκη.

Η επίδοση των Βραβείων Αριστείας θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Τελετή. Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει επίσης την Προκήρυξη των Βραβείων Αριστείας για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2015-16. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι η 30η Ιουνίου 2016.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ