4.6.2012 12:49

Βραβεία Ναυτοσύνης

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το νησί της ναυτοσύνης, σάρωσε τα βραβεία στην εκδήλωση της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών για τη βράβευση των ναυτικών που τερμάτισαν το 2008 την  σταδιοδρομία  τους σε ποντοπόρα πλοία,  με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία, καθώς και την απονομή  υποτροφιών σε  μεταπτυχιακούς σπουδαστές.
Τα βραβεία στους ναυτικούς  από 3.000 ευρώ  το καθένα  που απένειμε ο πρόεδρος της ΕΕΕ Θ. Βενιάμης, έλαβαν  δυο Χιώτες, από την κατηγορία αξιωματικών, ο  Ανθυποπλοίαρχος Ελευθέριος  Τριπολίτης και από την κατηγορία πληρωμάτων ο Μάγειρας Μαρίνος Δάφνος.
Ο Ελευθέριος Τριπολίτης  έχει γεννηθεί στο Βροντάδο της Χίου το 1943 και τερμάτισε την σταδιοδρομία του με θαλάσσια υπηρεσία σε ποντοπόρα πλοία , 31 χρόνων και  19 ημερών κυρίως  σε πλοία της  εταιρείας « Paralos Maritime».
Ο Μαρίνος Δάφνος  γεννήθηκε  στη Χίο το 1948 και συνταξιοδοτήθηκε το 2008 έχοντας θαλάσσια υπηρεσία σε ποντοπόρα πλοία  του Ομίλου Αγγελικούση, 31 χρόνια, 3 μήνες και 7 ημέρες.
Οι  υποτροφίες  για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος  απενεμήθησαν στους Άρτεμη – Ελένη Τραυλού, Ιωάννη  Σαρρή και  Αντώνιο - Παναγιώτη  Μέργο.
ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟ
Από αριστερά προς τα δεξιά: Μαρίνος Δάφνος, Μαριέττα Χανδρή , Κωνσταντίνος Λιαδής, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής CARRAS (HELLAS) S.A., Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Ελευθέριος Τριπολίτης, Κα Τραυλού  (μητέρα της Αρτέμιδος –Ελένης Τραυλού), Ιωάννης Σαρρής , Αντώνιος –Παναγιώτης Μέρος, Tom Boardley, Marine Director Lloyd’s Register of Shipping Απόστολος Πουλαβασίλης, Region Marine Manager, Europe, Middle East & Africa Hellenic Lloyd’s S.A. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ