1.10.2018 12:56

BINTEO | Tα ειδοποιητήρια της Δ.Ο.Υ. έβγαλαν στους δρόμους τους Καμπούσους

Αντιδρούν στην άδικη φορολόγηση και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου μπροστά από το Γηροκομείο της πόλης προχώρησαν οι κάτοικοι του Κάμπου, διαμαρτυρόμενοι για την άδικη φορολόγηση των περιβολιών τους, τα οποία η Δ.Ο.Υ. Χίου τα υπολογίζει ως αγροτεμάχια.

Όπως σημείωσαν οι ιδιοκτήτες, η Κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη πολιτική σε βάρος των Καμπούσων, οδηγώντας στην οικοπεδοποίηση του Κάμπου κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι κάτοικοι κατήγγειλαν την απουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο αντιπρόεδρος του Φ.Ο. Κάμπου Κ. Καρατζάς, μετά την καταγγελία του Ν. Νικολούδη επιχείρησε να εμφανιστεί και ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής κάτι που όξυνε τα πνεύματα.

Οι κάτοικοι αμέσως μετά προχώρησαν σε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης της Χίου ανανεώνοντας το ραντεβού τους εντός της εβδομάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ