28.5.2020 15:48

ΒΙΝΤΕΟ- Να μπει τέλος στην ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών και εναπόθεσης κλαδιών

Η κακή νοοτροπία μερίδας των Δημοτών που συνεχίζουν παρά τις εκκλήσεις και τις συστάσεις να πετούν ανεξέλεγκτα μπάζα και να τοποθετούν κλαδιά στους κάδους απορριμμάτων, βρέθηκαν στο στόχαστρο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παναγιώτη Αναγνώστου που μέσα από δηλώσεις του στον «π» έκρουσε το καμπανάκι για βαριά πρόστιμα.

Όπως εξήγησε σε μία προσπάθεια να μπει τέλος στην αυθαιρεσία, έχει συσταθεί επιτροπή υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που πραγματοποιεί ελέγχους και αυτοψίες με στόχο τον εντοπισμό παραβάσεων και της επιβολής προστίμων, όπως έγινε στην περιοχή του Βροντάδου όπου δύο φορτηγά προχώρησαν στην ανατροπή μπαζών και σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αναγνώστου η λύση είναι ιδιαίτερα απλή, αφού οι Δημότες που έχουν μπάζα, κλαδιά και ογκώδη αντικείμενο μπορούν με ένα τηλεφώνημα στο 2271350836 να λάβουν οδηγίες από την Υπηρεσία για τον τρόπο απόθεσης των απορριμμάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ