8.7.2013 11:00

Βγήκαν τα μαχαίρια στο… Αίπος

ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΙΠΟΣ

Σε άγριο καυγά με εκατέρωθεν τραυματισμούς κατέληξε το πανηγύρι της Αγίας Κυριακής στο Αίπος, παραμονή του εορτασμού της Αγίας, με δύο παρέες Χιωτών να έρχονται στα χέρια για ασήμαντη αφορμή.

Αιτία για το περιστατικό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αποτέλεσε το σπάσιμο ενός μπουκαλιού. Κάτοικος της Λαγκάδας, γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά κατά το παρελθόν, ζήτησε το λόγο από τη διπλανή παρέα. Ενώ αρχικά επενέβησαν τρίτοι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ο Λαγκαδούσης τράβηξε μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει όποιον τον πλησιάσει.

Παρά τις προσπάθειες των πιο ψύχραιμων ο συγκεκριμένος κατάφερε να καρφώσει το μαχαίρι στην παλάμι του ενός ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά από ξυλοδαρμό ο υπαίτιος του καυγά καταλήγοντας στο Νοσοκομείο.

Γνώση για το συμβάν δηλώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου χωρίς όμως να υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές ή μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ