20.2.2017 14:29

Βαθύ σκοτάδι στον Εμπορειό

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ 35 ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ

Να αντικαταστήσει 35 καμένες λάμπες από κολώνες φωτισμού  έχουν ζητήσει, χωρίς ανταπόκριση από τη ΔΕΗ,  έξι οικογένειες που κατοικούν μόνιμα στον Εμπορειό. Γι’ αυτό δημοσιοποιούν το θέμα που τους ταλαιπωρεί, με την ελπίδα ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης τους. Εδώ και ενάμιση μήνα δεν φωτίζονται τα βράδια ο κεντρικός δρόμος από τα Δώτια έως τη θάλασσα, η οδός που οδηγεί προς την Κώμη και η περιοχή του Κυνηγητικού περίπτερου.                                                          

Τελευταίο θύμα του σκοταδιού η Μαριάννα Λιβανού, που έπεσε και χτύπησε επειδή δεν είχε ορατότητα.

«Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι και το βράδυ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Ποιος θα μου πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και την ψυχική οδύνη τώρα;  Ας μας βάλλουν τις λάμπες πριν θρηνήσουμε θύματα, η περιοχή ακόμη και τώρα είναι πολυσύχναστη», λέει η παθούσα.

Αιτήσεις

Έχουν κινητοποιηθεί επανειλημμένα, αλλά παρά τις υποσχέσεις το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

«Ο πρόεδρος του Πυργίου, Ηλ. Παπαδόπουλος, μας ενημέρωσε ότι έχει υποβάλλει τέσσερα αιτήματα για το θέμα και η ΔΕΗ του απάντησε  ότι έχει έλλειψη καλωδίων», προσθέτει ο Βαγγέλης Λιβανός.

Στις αρχές του έτους εκπροσωπώντας και τις οικογένειες Κώστα Κασμά, Ηλία Παντελάρου, Στέλιου Παντελάρου και Θεόδωρου Γιαννιώδη κατέθεσε σχετικό αίτημα στο Κ.Ε.Π  του Δήμου το οποίο κοινοποιήθηκε στη δημοτική αρχή και τη ΔΕΗ.

Η Υπηρεσία Βλαβών του απάντησε ότι μέσα σε είκοσι μέρες οι λάμπες θα αντικατασταθούν αλλά η περιοχή παραμένει ακόμη στο σκοτάδι

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ