22.1.2016 16:57

Β. Πανουτσάκου «Δεν θα επιτρέψουμε το ασφαλιστικό έκτρωμα να φτάσει στη Βουλή»

Την πεποίθηση της ότι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό δεν θα προλάβει να φτάσει στη Βουλή προς ψήφιση εξέφρασε το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας συλλόγου αιρετών περιφέρειας Ελλάδος, Βέτα Πανουτσάκου , κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παρεχώρησε σήμερα στον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

Η κ. Πανουτσάκου  ανέφερε ότι είναι παράλογο με τον πλούτο και την εξέλιξη της τεχνολογίας και επιστήμης του 21ο αιώνα να ζουν οι εργαζόμενοι με συνθήκες και όρους 20ου αιώνα. «Είναι χρέος μας για τις προηγούμενες γενιές που έδωσαν αίμα για το ασφαλιστικό να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε να γίνει νόμος του κράτους το ασφαλιστικό έκτρωμα που προωθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το ασφαλιστικό δεν είναι ένα απλό τεχνικό θέμα αλλά βαθιά πολιτικό.

Τέλος κάλεσε όλους τους εργαζομένους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου που έχουν προκηρύξει όλα τα σωματεία εργαζομένων στην Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ