7.6.2012 17:08

Αυτοψία στην παραλιακή με τον Κ. Γανιάρη (VIDEO)

Ο Κ. Γανιάρης και η προϊστάμενη της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Α. Τσικολή ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πρόκληση του «π», για μια αυτοψία  στην λεωφόρο Αιγαίου. Στο λόγο υπάρχει ο αντίλογος, στη διαμαρτυρία η αντιπαραβολή επιχειρημάτων και οι «υπεύθυνοι»  που λειτουργούν και αμείβονται σήμερα υπέρ του συμφέροντος και της ευημερίας των δημοτών και των πολιτών επιχείρησαν να δώσουν απαντήσεις σε καίρια προβλήματα που έχουν μετατρέψει τη βιτρίνα της πόλης, την είσοδο από την Ανατολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε τριτοκοσμική περιοχή. Τουλάχιστον αυτοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, σε αντίθεση με το δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη που φυγομάχησε

Κ. Γανιάρης και Α. Τσικολή ήλθαν “face to fase” με τα όσα βλέπει ο κόσμος όλος κάθε μέρα, κάθε ώρα, επιχείρησαν να δώσουν απαντήσεις ως θεσμικοί φορείς αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις  δεν κατάφεραν να απεκδυθούν τον μανδύα του αιρετού και του δημόσιου υπάλληλου, να δούν την καθημερινότητα με τα μάτια του ενεργού πολίτη και να αποτινάξουν την γραφειοκρατική νοοτροπία που συνήθως εγκλωβίζει  την παραγωγή έργου.    

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ