11.6.2012 18:47

Αξημέρωτες πτήσεις τσάρτερ

ΣΤΙΣ 03:20 ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ TRAVEL SERVICE ΑΠΟ ΠΡΑΓΑ ΓΙΑ ΧΙΟ

Στις 02:55 το πρωί (τοπική ώρα Τσεχίας) θα αναχωρήσει η πτήση Τσάρτερ της Travel Service από την Πράγα μεταφέροντας λιγοστούς επιβάτες, στο νησί μας με ώρα άφιξης στις 06:20 το πρωί.
Η εταιρεία που έχει ως τουριστικούς προορισμούς και άλλα ελληνικά νησιά, αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο της Χίου με Airbus 320 ενώ προγραμματίζει δρομολόγια ανά δέκα ημέρες.
Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί η ώρα άφιξης του αεροσκάφους αφού με ώρα αναχώρησης τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι απορίας άξιο ποιος επισκέπτης θα επιλέξει το νησί μας ως τουριστικό προορισμό την ίδια ώρα που η αναχώρηση για τη γειτονική Σάμο είναι στις 11 το πρωί. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην τουριστική πτώση και η Adria ανεβαλε την πρωτη πτηση 3 εβδομάδες αργότερα. Αντί 2/6 πιθανόν να έρθει 23/6 ενώ πιθανή αιτία από τους ειδικούς του Τουρισμού θεωρείται το πολύ χαμηλό ενδιαφέρον απο πλευράς τουριστών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ