27.7.2015 14:53

Άρχισαν τα όργανα με την ανακύκλωση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΠΟΛΗΣ

Πρώτη μέρα σήμερα εφαρμογής της ανακύκλωσης από τον Δήμο Χίου, και η Οικόπολις η εταιρεία που μέχρι πρότινος είχε αναλάβει το συγκεκριμένο έργο βγαίνει στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη.

 Με τίτλο «Τινάζει την ανακύκλωση στον αέρα ο αντιδήμαρχος «ανακύκλωσης» Γιώργος Μπελέγρης» η εταιρία κατηγορεί τον αντιδήμαρχο ότι αφαιρεί τους κάδους της ανακύκλωσης χωρίς πρωτίστως να ενημερώνει τους επιχειρηματίες ενώ δεν απομακρύνει τα απορρίμματα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείωμα της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αφήνονται και υπονοούμενα ότι υπάρχει σκοπιμότητα από τον αντιδήμαρχο γι αυτήν την καθυστέρησης έτσι ώστε κάποιοι να επωφελούνται.

Η ανακοίνωση:

«Αφαιρεί αυτόβουλα κάδους ανακύκλωσης λες και είναι δικοί του κάδοι, χωρίς τη παραμικρή ενημέρωση, από σημεία της πόλης  που δημότες και επιχειρηματίες είχαν συνηθίσει εδώ και δυόμισι χρόνια να εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμά τους.

Δεν κάνει την αποκομιδή στη συχνότητα που είναι απαραίτητη και οι κάδοι γεμίζουν δημιουργώντας μια άσχημη άσχημη εικόνα για τη πόλη μας. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα χαρτοκιβώτια να καταλήγουν στα σκουπίδια, σχετικές φωτογραφίες, και να χάνονται έσοδα για το Δήμο από ανταποδοτικά της ΕΕΑΑ. Μάλλον δεν τα χρειάζονται και με αυτόν τον τρόπο επωφελούνται διάφοροι επιτήδειοι. Άραγε τυχαία;»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ