#Αμανή #Αγροτική οδοποιία

Αποκαταστάθηκαν οι αγροτικοί δρόμοι στην Αμανή μετά την πυρκαγιά

Ολοκληρώθηκε πλήρως το έργο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕ ΑΜΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025», συνολικού προϋπολογισμού 30.000,00 €.

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, κάνοντας πράξη τις άμεσες δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη, με στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων και την έμπρακτη στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου 2025.

Στα πλαίσια του έργου που επέβλεψε η Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Χίου, πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων που παρουσίασαν σημαντικές φθορές, εξασφαλίζοντας και πάλι την ασφαλή πρόσβαση στα χωριά Ποταμιά, Πισπιλούντα και Βολισσό.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ