24.10.2013 17:18

Από Νοέμβρη… Χριστούγεννα για τη Χίο

ΣΕ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πρόσφορο έδαφος στη Δημοτική Αρχή Χίου βρίσκει η πρόθεση δύο ιδιωτών να στήσουν από τα μέσα του επόμενου μήνα παγοδρόμιο στην πλατεία Βουνακίου.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στον «π» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Στεφάνου και οι δύο ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν από τον Δήμο έκταση περίπου 100 τ.μ. προκειμένου να στήσουν την κατασκευή με τον πάγο έναντι τιμήματος που θα ορίσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου.

«Και οι δύο ιδιώτες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να τοποθετήσουν το παγοδρόμιο για διάστημα δύο περίπου μηνών, δηλαδή από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου 2014. Δεν ξέρω αν και οι δύο θα επιμείνουν στην προσφορά τους μέχρι τέλους, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός ή θα πάμε σε υπογραφή σύμβασης παραχώρησης του χώρου.

Από αυτά που μας έχουν δείξει πρόκειται για καλαίσθητες κατασκευές και είναι μία δραστηριότητα που σίγουρα δεν την βρίσκει καθημερινά ο Χιώτης», σημείωσε ο Π. Στεφάνου.

Το θέμα πάντως αναμένεται να απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ενώ το οριστικό φως θα κληθεί να δώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ