13.7.2016 15:35

Απλω... νουν τα σκίαστρα

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

Την Πέμπτη ξεκινούν στην Απλωταριά οι εργασίες για την τοποθέτηση των σκίαστρων στις παρόδους της, έτσι ώστε όλο το εμπορικό κέντρο σχεδόν της πόλης, πέριξ της αγοράς να είναι... δροσερό για τις καλοκαιρινές αγορές.

Το έργο έρχεται να συμπληρώσει εκείνο της τοποθέτησης των σκιάστρων στην κεντρική οδό της Απλωταριάς και έχει προϋπολογισμός 15.000 ευρώ.

Έτσι θα δοθεί λύση και σε αυτό το ζήτημα που είχε τεθεί από τους καταστηματάρχες και οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στις παρόδους όπου κι εκεί χρειάζεται σκιά δεν θα έχουν πλέον παράπονα.

Το υλικό θα είναι το ίδιο με αυτό της κεντρικής οδού, όπως επίσης και το σχέδιο με τα πανιά να κάνουν διχρωμία, λευκό και γκρι αυτή τη φορά.. "Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη και με την ολοκλήρωση τους θα έχει τελειώσει το ζήτημα της σκίασης στην Απλωταριά. Νομίζω πως το αποτέλεσμα θα τους ικανοποιήσει όλους" σημείωσε στον "π" ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ