17.2.2017 8:57

Ανθρώπινο τείχος για τη μη έλευση των κοντέινερ στη ΒΙ.ΑΛ φτάχνουν οι Χαλκούσοι

Στο πόδι και πάλι από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται οι κάτοικοι του Χαλκειούς προσπαθώντας να ανακόψουν την πορεία των κοντέινερ προς το κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ.

Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων  ότι τα κοντέινερ θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας ασύλου, δεν πείθουν τους κατοίκους που επιμένουν να προχωρούν σε αυτού του είδους την κινητοποίηση τις τελευταίες μέρες, κάνοντας ακόμη και βάρδιες.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως την Πέμπτη το βράδυ πέρασαν δυο κοντέινερ ενώ ήδη έχει διαμορφωθεί ο χώρος για την τοποθέτηση τους κι έχουν απομακρυνθεί οι σκηνές και σήμερα αναμένεται να φτάσουν άλλα 14.

Οι κάτοικοι του Χαλκειούς και της ευρύτερης περιοχής των Καμποχώρων βρίσκονται στο κόμβο της ΒΙ.ΑΛ κι ακόμη δεν έχουν κλείσει την κυκλοφορία, λειτουργούν κυρίως ως ομάδα περιφρούρησης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ