Κοινωνία

17/5/16 10:23

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:22

Άνοιξαν την αγκαλιά τους στα παιδιά της Κιβωτού

Η πρωτοβουλία των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Παναγίας Μούτσαινας να φιλοξενήσουν την Ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, στην εκκλησιαστική αίθουσα τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου-Αιγαίου, αποτελεί ίσως  την καλύτερη απάντηση της κοινωνίας του Βροντάδου ως προς την παρουσία της Κιβωτού του Κόσμου στο νησί μας.

« Οι Βρονταδούσοι  έχουν αποδείξει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους την αγάπη τους σε αυτά τα παιδιά. Η παρουσία τους στο τουριστικό χωριό του Αίπους έδωσε ζωή στην περιοχή. Η ιδέα για την εκδήλωση γεννήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη που τα παιδιά είχαν έρθει στην Παναγία την Μούτσαινα για να εκκλησιαστούν και μόλις την ανακοινώσαμε στον Ιερέα μας αμέσως έδωσε την θετική του απάντηση», δήλωσε στον «π» η κ. Μαρία Γιαννούλου μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Παναγίας Μούτσαινας.

Η πρωτοβουλία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής να διοργανώσει μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της Κιβωτού αγκαλιάστηκε με θέρμη από το σύνολο σχεδόν των ενοριτών. «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι με χαρά δέχθηκαν να βοηθήσουν στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Ουσιαστικά ήταν ένα πάρτι για τα παιδιά με διάφορα γλυκά και αλμυρά εδέσματα που ετοιμάστηκαν με πολύ αγάπη από τις κυρίες του Βροντάδου. Το καλύτερο δώρο για εμάς ήταν τα χαμόγελα και η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών », είπε η κα Γιαννούλου προσθέτοντας ότι η κοινωνία του Βροντάδου στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο την Κιβωτό. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση