20.10.2021 13:43

Ανεπαρκές το ποσό για την ολοκλήρωση της αίθουσας χημειοθεραπείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων οργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ελπίΖΩ»

Στους πολίτες εναποθέτει τις ελπίδες του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η αίθουσα χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου διοργανώνοντας εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου, Τούλα Βογιατζή εξήγησε τον λόγο που ο Σύλλογος διοργανώνει την παραπάνω εκστρατεία εξηγώντας ότι το ποσό που είχε δώσει το Γενικό Νοσοκομείο δεν επαρκεί για την ολοκλήρωση της αίθουσας χημειοθεραπείας. 

Έτσι η κα. Βογιατζή κάλεσε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, να επικοινωνήσουν είτε με το Γενικό Νοσοκομείο Χίου είτε με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου:

«Αυτή τη στιγμή έχουν συνδράμει αρκετοί Χιώτες δημότες και πολιτικοί αλλά και φίλοι του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην εκστρατεία για να αποπερατωθεί αυτό το έργο μπορούν να ενημερωθούν είτε από τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου, Ε. Κανταράκη είτε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών».

 

  

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ