11.4.2014 19:10

Ανανεώθηκε το www.chios.gr

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Αέρας ανανέωσης πνέει πλέον σον ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό www.chios.gr, την ευθύνη του οποίου έχουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίο.
Η ιστοσελίδα που βρίσκεται ακόμη ηλικιακά στη βρεφική ηλικία, αφού κατασκευάστηκε μόλις πριν ένα χρόνο, ανανεώθηκε ήδη τόοσ σε επίπεδο εμφάνισης όσο και περιεχομένου.
Το ανανεωμένο chios.gr πέρα από το νέο, δυναμικό σχεδιασμό, έχει τη δυνατότητα προσαρμογής στην οθόνη από την οποία επιλέγει να πλοηγηθεί ο επισκέπτης (είτε πρόκειται για Η/Υ, είτε για tablet ή κινητό).
Αναφορικά με το περιεχόμενο, αυτό έχει εμπλουτιστεί τόσο όσον αφορά τις φωτογραφίες, όσο και τα κείμενα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις δραστηριότητες και τις εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης των νησιών μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της καμπάνιας Experience Chios, της ειδικής ενότητας «Δραστηριότητες», των προτάσεων για βόλτες στην πόλη και ποδηλατάδα στον Κάμπο. Η καμπάνια Experience Chios έχει ξεκινήσει από 15/12 για προβολή στο Facebook και το Google.
Διατηρούνται τα αφιερώματα στον Κάμπο, τη Μαστίχα, το Κάστρο της Χίου και τις Ορχιδέες και Αγριολούλουδα, ενώ οι παραλίες αποτελούν ξεχωριστή ενότητα, με χρηστικές πληροφορίες.
Επιπλέον δημιουργήθηκε χάρτης της Χίου που απεικονίζει γεωγραφικά όλη την πληροφορία του οδηγού και μπορεί να προσαρμοστεί στα ενδιαφέροντα του επισκέπτη, για παράδειγμα γεωγραφική αναζήτηση παραλιών ή αρχαιολογικών χώρων.
Στόχος είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη διάδοση του Chios.gr μέσω των social media, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της Χίου.
Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του chios.gr στα social media είναι οι ακόλουθες:
Facebook Page: Chios.gr 
URL: https://www.facebook.com/chiostravelguide
Twitter Account: @chiosgr
URL: https://twitter.com/chiosgr
Pinterest Profile: Chios.gr Travel Guide
URL:http://www.pinterest.com/chiost/
Android Application: Chios Travel Guide
URL: play.google.com/store/apps/details?id=com.pajap_655
Επόμενος στόχος είναι ο εμπολουτισμός του με πληροφοριακό υλικό για κάθε περιοχή του νησιού και η μετάφραση του σε άλλες γλώσσες ώστε να γίνει εύχρηστος στου εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού από το εξωτερικό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ