Κοινωνία

16/12/15 8:58

τελ. ενημ.: 16/12/15 10:03

Ανακυκλωμένα Χριστούγεννα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Δράση με τίτλο «Ανακυκλωμένα Χριστούγεννα» πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 17.00, με τη συνεργασία της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χίου, Βιβής Ποταμούση, της υπεύθυνης του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου Ανατολής Βροχαρίδου και του προέδρου της ΔΙΑΝΟΧ Σωκράτη Συριώδη, στην κεντρική πλατεία της πόλης της Χίου.

 

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των παραπάνω φορέων, με στόχο την προώθηση και τη διάχυση της πρακτικής της Ανακύκλωσης στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Η δράση έχει τον τίτλο: «Ανακυκλωμένα Χριστούγεννα» και οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, με την επίβλεψη εκπαιδευτικών θα στολίσουν με στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χίου.

 

Τις χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες της Φιλαρμονικής θα ακολουθήσουν τραγούδια και ευχές από τις σχολικές μονάδες του νησιού και τέλος, θα διανεμηθεί στα παιδιά χριστουγεννιάτικο παραμύθι από τη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη  «Κοραής».

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση