1.6.2016 17:54

Ανακαλύπτουν την ιστορική διαδρομή Φα- Λιθί

Πεζοπορία στην ιστορική φυσική διαδρομή Φα- Λιθί με οδηγό τον φυσιολάτρη περιπατητή Γ. Χαλάτση διοργανώνει την Κυριακή η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της επικοινωνιακής δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με στόχο την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης με την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα προστασίας και ανάδειξης του πολιτιστικού πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας.

Διάρκεια δράσης: 3 ώρες

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 35 άτομα

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα της Εφορείας 2271044238 και 2271044738 (κ. Μαρία Μιχελινάκη) μέχρι την Παρασκευή 3/6/2016 και ώρα 14:30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητος εξοπλισμός: κλειστά παπούτσια, μακρύ παντελόνι, καπέλο, νερό, αντηλιακό.

Σημείο συνάντησης: Αφετηρία υπεραστικών ΚΤΕΛ Χίου (Αίθουσα Αναμονής Επιβατών) στο λιμάνι, ώρα 8:00.

Αναχώρηση: 8:15 ακριβώς

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ