24.2.2021 18:52

Αναβαθμίζεται το Οικοτροφείο Οινουσσών

Συνυπογράφτηκε την περασμένη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου μεταξύ  του Προέδρου του Συνδέσμου Ναυτιλίας και Παιδείας Οινουσσών, Στέφανο Διαμ. Πατέρα και του Δημάρχου Οινουσσών ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Μαρίας Τρούσα, η παράταση της παραχώρησης επικαρπίας του Οικοτροφείου (ιδιοκτησίας του Συνδέσμου) υπέρ του Δήμου Οινουσσών.

«Με την συμβολαιογραφική αυτή πράξη ουσιαστικά εκκινεί το σημαντικό έργο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Ένα έργο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας, που αναβαθμίζει τις εκπαιδευτικές μας υποδομές, υλοποιείται μετά από διετή επίμονο αγώνα γραφειοκρατικής απεμπλοκής, που έδωσε επιτυχώς η Δημοτική μας Αρχή, υπό την τεχνική καθοδήγηση της ΜΟΔ Α.Ε. και της πολύ καλής δουλειάς της συμβούλου μας έμπειρης τεχνικής εταιρείας ΑΠΛΕΘΡΟΝ Α.Ε . Θερμές ευχαριστίες οφείλω στον Σύνδεσμο, στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την στενή συνεργασία και συναντίληψη, που θα ενισχύσει και την κοινή μας εκστρατεία για την επίλυση και του έτερου ζητήματος της οικονομικής στήριξης της λειτουργίας του. Επιπροσθέτως οφείλω ευγνώμονες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών αγαπητό φίλο και συμπατριώτη κ. Γιάννη Μάρκ. Χατζηπατέρα και το εκλεκτό συμβούλιο του ΤΕΟ για την καίρια κι αποφασιστική συμβολή του», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ