28.9.2021 14:12

Αλλάζει όψη το Πρωτοδικείο Χίου

Ένα πάγιο αίτημα τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και του Δικηγορικού Συλλόγου ικανοποιήθηκε με την έναρξη των επισκευαστικών εργασιών στο Πρωτοδικείο Χίου.

Αντίστοιχες επισκευαστικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο κτήριο που στεγάζει τις αστικές υποθέσεις.

«Με μεγάλη χαρά το βλέπουμε όλοι ότι το κτήριο αυτό που έχει μια αρχιτεκτονική προσωπικότητα να επισκευάζεται και να αρχίζει να αναδεικνύεται. Αυτό αναβαθμίζει και τη λειτουργία της δικαιοσύνης στον τόπο μας» ανέφερε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζαννάρα.

Επισκευαστικές εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του κτηρίου του Πρωτοδικείου Χίου ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες και στον περίβολο του αύλειου χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το κτήριο είχε υποστεί ζημιές και από τον σεισμό τον περασμένο Οκτώβριο και ο Δικηγορικός Σύλλογος είχε επισημάνει τον κίνδυνο κατάρρευσης του κτηρίου στην εισαγγελία.

Τέλος η κα. Ζαννάρα θέλησε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Ν. Μηταράκη αλλά και τον Πρόεδρο των Πρωτοδικών Χίου, κ. Μερκούρη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ