27.6.2019 14:34

Ακολουθούμε το παράδειγμα του Γιώργου Αμύγδαλου

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά

Λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μας για να μαζέψουμε ότι σκουπίδι είναι πεταμένο γύρω από την πετσέτα μας, , μας προτρέπει να αφιερώσουμε ο Γιώργος Αμύγδαλος, κάθε φορά που επισκεπτόμαστε μία παραλία για να απολαύσουμε το μπάνιο μας.  Ο Γιώργος από τον χειμώνα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καθαρίσει από σκουπίδια τις παραλίες του νησιού μας. Αρχικά μόνος του και στη συνέχεια με δύο, τρεις ακόμη εθελοντές αφιέρωνε μέρες ολόκληρες για να αδειάσει τις ακτές από σκουπίδια και να τις παραδώσει σε όλους εμάς τους λουόμενους καθαρές.

Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή του στο facebook προτρέπει και όλους εμάς να μαζεύουμε σε ένα σακουλάκι τα σκουπίδια μας όταν πάμε στην παραλία για να καταφέρουμε να τις διατηρήσουμε καθαρές.

«Εάν όλοι γεμίζαμε ένα μικρό σακουλάκι όπως αυτό στη φωτογραφία, κάθε φορά που πηγαίνουμε μπάνιο, όλες οι παραλίες θα ήταν πεντακάθαρες. Το συγκεκριμένο σακουλάκι με έκανε 7,5 λεπτά να το γεμίσω. Η καθαριότητα δεν είναι ντροπή. Μην ντρέπεστε να πάρετε ένα σακουλάκι μαζί σας!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ