12.7.2012 15:35

Αιματηρό Τροχαίο στα Ταμπάκικα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν νεαρό οδηγό δικύκλου, σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι στην περιοχή των Ταμπάκικων όταν σύμφωνα με την τροχαία ο 25χρονος οδηγός Ι.Χ. οχήματος Σ.Μ. με κατεύθυνση από την πόλη προς το Νοσοκομείο, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο δίκυκλο που ήταν στο αντίθετο ρεύμα που οδηγούσε ο Κ.Χ.
Από την σφοδρή πρόσκρουση, ο οδηγός του δικύκλου εκτινάχθηκε και κατέληξε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έπειτα στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Χίου ενώ με διαφορά λεπτών έφθασαν 3 περιπολικά της Τροχαίας Χίου που απέκλεισαν την κυκλοφορία.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό του νεαρού που οδηγούσε το δίκυκλο ενώ άπαντες οι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν συγκλονισμένοι από το γεγονός.
Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί προανάκριση το τμήμα Τροχαίας Χίου.
 
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:28
Σκληρή μάχη δίνει ο στρατιωτικός του 643 Κ.Χ που νωρίτερα σήμερα είχε τραυματιστεί σε σοβαρό τροχαίο στα Ταμπάκικα. Ο νεαρός ΕΠΟΠ Λοχίας βρίσκεται ήδη εδώ και 2 ώρες μέσα στο Χειρουργία με τους Γιατρούς να δίνουν μάχη να σταματήσουν την αιμοραγία ενώ φέρει σοβαρά στο πρόσωπο και ειδικά στη μύτη και στο στόμα. Οι γιατροί πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες αναζητούν ήδη τρόπο να μεταφερθεί ο άτυχος νέος στην Αθήνα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ