16.6.2021 14:17

Αίμα στην άσφαλτο, αυτή τη φορά... σκυλιού

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει περιστατικό εγκατάλειψης ζώου στον Περιφερειακό του Βροντάδου κοντά στο Τάγμα. Μια ομάδα νεαρών στις 02:00, ξημερώματα Τετάρτης αντίκρυσαν στην άσφαλτο ένα χτυπημένο από διερχόμενο όχημα, σκυλί μικρού μεγέθους. Το σκυλί νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο σε κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται και ο ιδιοκτήτης του σκυλιού.

Παρακάτω η ανάρτηση της Κιβωτού του Θοδωρή:

"Ξημερώματα βρέθηκε από φιλόζωους ανθρώπους το σκυλάκι, χτυπημένο σοβαρά στο τάγμα του Δεσπότη στην Χιο. Το σκυλάκι ήταν χτυπημένο και αφημένο στον δρόμο πάνω. Ευτυχώς οι άνθρωποι που το βρήκαν δεν το προσπέρασαν, κάλεσαν σε κτηνίατρο και μεταφέρθηκε από τους ίδιους στην γιατρό κυρία Μαρίνου που ξημερώματα άνοιξε το ιατρείο της και έδωσε πρώτες βοήθειες. Το σκυλάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πραγματικά αυτός που το χτύπησε και σηκώθηκε και έφυγε κοιμήθηκε ωραία το βράδυ; Άφησε ένα πλάσμα να ξεψυχάει και πήγε για ύπνο; Ντροπή, σε κανένα πλασμα δεν αξιζει να φεύγει μόνο φοβισμένο στο δρόμο. Το να σταματήσεις να το βοηθήσεις σου ήταν κόπος;

Το σκυλάκι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, οι εικόνες σκληρές αλλά θέλουμε την βοήθεια σας μήπως βρεθεί η οικογένεια του και μήπως το ψάχνουν. Βοηθήστε με πολλές κοινοποιήσεις. Αν κάποιος είδε κάτι από το συμβάν και μπορεί να μας δώσει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ"

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ