25.10.2013 21:30

Αγροτικοί γιατροί σε τρία χωριά

Τους τελικούς πίνακες για τον διορισμό αγροτικών γιατρών σε τρία μόλις ιατρεία της Χίου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για την κάλυψη θέσεων αγροτικών ιατρών στα Νένητα, την Καλλιμασιά και τον Άγιο Μηνά, ενώ τα κενά παραμένουν ακάλυπτα στην Παρπαριά και στα Ψαρά όπου δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από γιατρούς να καλύψουν τις θέσεις.

Οι τρεις γιατροί που διορίστηκαν θα «αναλάβουν» υπηρεσία σε δυο περίπου μήνες ενώ ήδη έχουν επαναπροκηρυχθεί οι θέσεις των Ψαρών και της Παρπαριάς.

Η καινούργια προκήρυξη για την κάλυψη κενών θέσεων που ήδη υπάρχουν, αλλά και που θα παρουσιαστούν εντός του Οκτωβρίου, δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες.

Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 29η Οκτωβρίου 2013. Ωστόσο, αν το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί και σε αυτή είναι παρόμοιο με την τελευταία (θυμίζουμε ότι μόλις πέντε από τις 30 θέσεις καλύφθηκαν), τότε το πρόβλημα για κάποια αγροτικά ιατρεία θα εξακολουθήσει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ