6.12.2022 11:34

Αγανακτισμένοι οι γονείς στο 6ο δημοτικό Χίου

Χωρίς αναπληρωτές το κεντρικό σχολείο

Το πρόβλημα της έλλειψης αναπληρωτών στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, έρχεται να αναδείξει γονέας παιδιού με επιστολή της στον «π». Σε αυτήν αναφέρει:

«Μεγάλη δυσκολία στη λειτουργία του 6ου δημοτικού Χίου παρουσιάζεται από τις 15 Νοεμβρίου που λείπει σε αναρρωτική άδεια η δασκάλα της Α τάξης. Ενώ επρόκειτο για προγραμματισμένο χειρουργείο και η πρωτοβάθμια γνώριζε εκ των προτέρων για την πολύμηνη απουσία της δεν εστάλη ποτέ αναπληρωτής με αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές να κάνουν μάθημα κάθε μέρα με άλλο εκπαιδευτικό του σχολείου, καθώς παλεύεται η σωστή λειτουργία εκ των έσω χωρίς αναπληρωτές. Την εικόνα ήρθε να επιβαρύνει ο covid και μια ακόμα πολυήμερη άδεια δύο ακόμα εκπαιδευτικών του σχολείου που για να λειτουργήσει αναγκάστηκε να προβεί σε αναστολή του ολοήμερου και του τμήματος ένταξης, καθώς πλέον 3 από τις 6 τάξεις μείνανε χωρίς εκπαιδευτικό. Αγανακτισμένοι οι γονείς της Α τάξης που αγωνιούν για την πρόοδο των παιδιών τους, οι εργαζόμενοι γονείς χωρίς ολοήμερο, κανένας αναπληρωτής στον ορίζοντα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ