21.2.2023 12:55

ΑΔΕΔΥ - Κάλεσμα στη συγκέντρωση για την υγεία στην πύλη του Νοσοκομείου

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/02/23 ΣΤΙΣ 11.00 

 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

 Το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ ΕΝΩΝΟΥΜΕ της φωνής μας με τους υγειονομικούς, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του νησιού μας για ακόμα μία φορά και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Χίου με ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Προσλήψεις σε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (ακτινολόγου, 2ο αιματολόγο, 2ο νευρολόγο, ενδοκρινολόγου, οδοντιάτρου ΑμεΑ κ.λπ.)
  •  Άμεση στελέχωση των Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών και Αγροτικών ιατρείων με όλες τις αναγκαίες ειδικότητες και μέσα.
  • Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ με όλους τους απαραίτητους μόνιμους διορισμούς, με τον απαραίτητο αριθμό ασθενοφόρων, κατάλληλα εξοπλισμένων για όλο το νησί ώστε να λειτουργούν τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα όλο το 24ωρο. 
  • Άμεση στελέχωση του ΕΦΚΑ Χίου με όλο το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Άμεση παράδοση της παθολογικής και ψυχιατρικής κλινικής και στελέχωση τους με όλο το απαιτούμενο ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.
  • Στελέχωση του ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου του Γ.Ν Χίου και αναβάθμιση των μηχανημάτων του.

Το έγκλημα σε βάρος της δημόσιας υγείας του λαού έχει ονοματεπώνυμο. Είναι το διαχρονικό ξήλωμα της δημόσιας υγείας, όλων των κυβερνήσεων, είναι οι οδηγίες της Ε.Ε. που επιτάσσουν την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας και τη λειτουργία τους με ιδιωτικά επιχειρηματικά κριτήρια .

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ «Νέο ΕΣΥ»

Όχι άλλα θύματα για την υγεία εμπόρευμα – Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ