23.7.2015 13:39

90 δίκυκλα δεν έφθασαν ποτέ στην Αγία Μαρκέλλα

ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΧΙΟΥ

Τρία συνολικά τροχαία ατυχήματα μόνο υλικών ζημιών είναι ο απολογισμός της αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης προς τη βορειοδυτική Χίο και συγκεκριμένα προς το Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας στις 21 και 22 Ιουλίου.

Η προσέλευση και η αποχώρηση των προσκυνητών στο Αγίασμα της Αγίας Μαρκέλλας έγινε χωρίς να παρουσιαστεί κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν στο Αίπος, δεν επιτράπηκε η κυκλοφορία προς τη Βολισσό των οδηγών οχημάτων που δεν τηρούσαν τις διατάξεις του ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, δεν επιτράπηκε η συνέχιση της πορείας σε περίπου 80-90 δίκυκλα που οι οδηγοί ή οι επιβάτες αυτών δε φορούσαν προστατευτικό κράνος, ενώ οι οδηγοί των αυτοκινήτων συνέχιζαν την πορεία τους, αφού ελέγχονταν για το νόμιμο της κυκλοφορίας τους και ταυτόχρονα γίνονταν συστάσεις στους πεζούς για την σωστή κίνησή τους στο οδόστρωμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ