18.11.2022 14:42

800 γυναίκες στη Χίο θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς – Βίντεο

Τον τρομακτικό αριθμό των 800 γυναικών εντός κι εκτός Χίου, που έχουν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και απευθύνθηκαν για βοήθεια στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Χίου, μετέφερε μέσα από δηλώσεις της στα τοπικά Μ.Μ.Ε. η κ. Κατερίνα Κυριαζή.

Η κα. Κυριαζή αφού υπογράμμισε τον αυξημένο αριθμό έμφυλης βίας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, κάλεσε τις γυναίκες να ζητήσουν βοήθεια αλλά και να καταγγείλουν περιστατικά διαβεβαιώνοντας ότι το κέντρο συμβουλευτικής έχει όλες τις υποδομές για να τις στηρίξει.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας σε πανελλαδική κλίμακα, σημειώνοντας ότι τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η Αστυνομία είναι σε αγαστή συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, με την τελευταία υπηρεσία μάλιστα να έχει συστήσει και ειδικό αστυνομικό γραφείο για ενδοοικογενειακή βία.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ