11.6.2012 18:01

46 προσλήψεις από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 
Την Τετάρτη  13/06/2012 αρχίζει και λήγει την Παρασκευή 22/06/2012 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που θα διαχειριστεί το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου Χίου. Όπως ανακοινώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου οι 46 συνολικά θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο πενταμήνων θα καλυφθούν με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι θα καλύψουν ανάγκες του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ. Στον πρώτο θα προσληφθούν 28 άνεργοι και στον δεύτερο 18.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με τα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο  τηλ 22710-20000. Ακόμη αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να παίρνουν  από την ανακοίνωση πρόσληψης που βρίσκεται αναρτημένη στις ιστοσελίδες www.kpechios.gr και www.psamea.gr.
«Θέλουμε να αποδείξουμε την αναγκαιότητα των δράσεων σε όλους τους φορείς    της πολιτείας, αλλά θα επιμείνουμε στην ανάγκη θεσμοθέτησης μόνιμων μέτρων  και υποχρεώσεων. Είμαστε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου χωρίς καμία κρατική υποστήριξη, από τη στιγμή που υπάρχουμε όμως το κράτος θα πρέπει να μας αντιμετωπίζει και να μας χρησιμοποιεί ως συνεργάτες του. Έως τώρα  εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργούμε δράσεις  για να εντασσόμαστε σε κάποια προγράμματα που μας δίνουν μόνο μια μικρή ανάσα για λίγο χρονικό διάστημα. Απαιτούμενο είναι η διαμόρφωση μόνιμης πολιτικής που θα στηρίζει τους καρκινοπαθείς και τα ΑμεΑ» αναφέρουν οι Σ. Μιχάλα και Δ. Μυωτερής για το θέμα.
 
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ