11.3.2016 11:37

352.200 ευρώ για τη σίτιση των προσφύγων της Χίου

ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ»

Ένα σημαντικό μέχρι σήμερα πρόβλημα, αυτό της οργανωμένης σίτισης προσφύγων και μεταναστών στο Hotspot της ΒΙ.ΑΛ., έρχεται να λύσει μέσω της 96 ΑΔΤΕ, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε σε Περιφερειακή Ενότητα Χίου, Επιμελητήριο και Δήμο, η 96ΑΔΤΕ προκηρύσσει διαγωνισμό, μέσα από γραπτές ενσφράγιστες προσφορές με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή πλήρους διατροφής των αιτούντων άσυλο στο ΚΕΠΥ Χίου.

Κριτήριο της κατακύρωσης είναι αποκλειστικά η χαμηλότερη τιμή.

Η παραλαβή των όρων διακήρυξης θα γίνεται μέχρι και τις 15 Μαρτίου από την Ταξιαρχία, ενώ η κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 14:00 στην 96 ΑΔΤΕ.

// ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ //

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί, στη Λέσχη Εθνοφυλακής απέναντι από την Ταξιαρχία.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις 352.200 ευρώ ενώ  η πληρωμή θα γίνεται με βάση τις πραγματικά καταναλωθείσες μερίδες, ανεξάρτητα από το ύψος της δαπάνης.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 30 ημέρες και ο ανάδοχος θα αναλάβει να παραδίνει τις μερίδες (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό) στο ΚΕΠΥ Χίου.

Η έναρξη της σύμβασης θα γίνει 2 ημέρες μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ