27.9.2021 11:26

3 Οκτωβρίου τρέχουμε μαζί με τη Μαρία στον Βροντάδο

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει 5 χλμ ή να περπατήσει 3 χλμ όπου επιθυμεί, παίρνοντας έτσι μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Είτε είστε ένα άτομο είτε περισσότερα, δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ας κατακλύσουμε για ακόμα μια χρονιά το διαδίκτυο με αισιόδοξα μηνύματα και φωτογραφίες υποστήριξης, μεταφέροντας τα αισιόδοξα μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης. 

Μαζί με τη Μαρία στον Βροντάδο

Σε τοπικό επίπεδο ο συμβολικός αγώνας θα γίνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 09:00 το πρωί με αφετηρία το Πετροκάραβο στον Βροντάδο και σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί», μαζί με τη Μαρία Σκούφαλου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ