11.9.2023 16:10

2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», τη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Διοίκηση και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ. Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα αυτό, συμμετέχοντας ενεργά στη δράση, η οποία θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ. στον οικίσκο έναντι της κεντρικής πύλης του Νοσοκομείου.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους τους πολίτες, ώστε να ενημερωθούν για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ένα δώρο ζωής!

Στη συνέχεια και εφόσον ενημερωθούν πλήρως μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, απλά δίνοντας λίγο σάλιο.

Γνωρίζετε πόσοι συνάνθρωποί μας έχουν την καθημερινή αγωνία για να βρουν ένα δότη συμβατό που θα τους σώσει τη ζωή και κυρίως τα μικρά παιδιά; 

Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών ΧΑΡΙΖΕΙ τη ΖΩΗ σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (Λευχαιμία ή Λεμφώματα ή άλλα Αιματολογικά νοσήματα).

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ