6.7.2015 19:02

29χρονος κλώτσησε και έβρισε αστυνομικούς του Α.Τ. Χίου

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε άγριο επεισόδιο μεταξύ Αστυνομικών του Α.Τ. Χίου κι ενός 29χρονου εργαζομένου σε κατάστημα του νησιού, εξελίχθηκε η πρόθεση των πρώτων να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον χώρο εργασίας του νεαρού συλληφθέντα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου ο  29χρονος που εργαζόταν στο κατάστημα, εξύβρισε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους. Ακολούθως, κατά την προσαγωγή και σύλληψη του, απώθησε τους αστυνομικούς, κλώτσησε έναν από αυτούς και εξύβρισε δημόσια τα Θεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι, ο συλληφθείς στερούταν της προβλεπόμενης άδειας εργασίας, και γι αυτό σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Πλέον ο νεαρός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της εξύβρισης, πρόκλησης σωματικής βλάβης, κακόβουλης βλασφημίας, αντίστασης κατά της Αρχής και στέρησης άδειας εργασίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ