7.2.2017 12:09

21χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αυτοκίνητο του 21χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) άνω των 30 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό πόσο των 200 ευρώ, που όπως διακριβώθηκε προερχόταν από πώληση ναρκωτικών.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ