14.12.2015 18:46

142.000 λαμπιόνια φώτισαν το Αργέντικο [ΒΙΝΤΕΟ]

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

“5..4..3..2..1.. μηδέν”, μέτρησαν αντίστροφα τα μικρά παιδιά που ήταν μαζεμένα γύρω από τον καπετάν Λουκά Κτιστάκη και ως δια μαγείας άναψαν τα λαμπιόνια που ντύνουν στα γιορτινά του το ολόφωτο αρχοντικό.

Το επιφώνημα θαυμασμού “’ώωωωωω!!” που ήχησε στο χώρο, επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο  τον κόπο και τα έξοδα αυτών που δημιούργησαν τις εκατοντάδες απολαυστικές εικόνες.

Η  εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά τελετή αφής το Σαββάτο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, μάγεψε τους εκπροσώπους των αρχών,  τους  επώνυμους και ανώνυμους πολίτες και τους ξένους επισκέπτες που παρακολούθησαν με χαμόγελο την τελετή και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους φιλότεχνα στολισμένους χώρους.

Μια παράδοση ετών τηρείται με ευλάβεια και εμπλουτίζεται καλαίσθητα διαρκώς, στολισμένη κυρίως με στοργή για τα μικρά και μεγάλα παιδιά, που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για αρκετή ώρα στον κόσμο του παραμυθιού και της παράδοσης.                                         

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ