22.2.2013 10:21

1 χρόνος Politischios.gr....!!!

Το χαρτί είναι εφτάψυχο. Πιέζεται απ’ τη νέα τεχνολογία αλλά η ψυχή του δε βγαίνει. Ταυτίστηκε στη συνείδηση του κόσμου με την αξιοπιστία, στοιχείο ικανό να του δώσει πολλές τεχνητές αναπνοές ακόμα.

Αυτό ήταν το στοίχημα στη μετάβαση του «πολίτη» στην ηλεκτρονική εποχή. Πως δε θα υποκύψει στον πειρασμό της ταχύτητας μετάδοσης της είδησης, χωρίς να υστερεί στον ανταγωνισμό, με ανόθευτη την αξιοπιστία της έντυπης παρουσίας του.

Ένας χρόνος παρουσίας του www.politischios.gr έδεσε αρμονικά την έντυπη αξιοπιστία με την ηλεκτρονική ταχύτητα και βαδίζει ολοταχώς προς την κορυφή της αναγνωσιμότητας και στην ηλεκτρονική μορφή του.

Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να πείσει τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site πανελλαδικής εμβέλειας (protothema.gr, real.gr, tromaktiko.blogspot.com, skai.gr, news247.gr, ethnos.gr, naftemporiki.gr, newsit.gr κ.α.) να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στη Χίο από το www.politischios.gr ή να παραπέμπουν με link απευθείας σ’ αυτό τους αναγνώστες τους.

Ένας χρόνος έχτισε σταθερές φιλίες με το Β. Χαρίτο, το «Νεοφιλελεύθερο», το «Φιλίστωρα», τον «Aspondilo», το «Σκεπτόμενο Πολίτη» και εκατοντάδες άλλους, επώνυμα ή ανώνυμα, να σχολιάζουν γνώμες και ρεπορτάζ, να τα πλαισιώνουν με περισσότερα στοιχεία, να ανατροφοδοτούν τον προβληματισμό γύρω από κάθε θέμα, πέρα από εκείνον που παρέχει το ρεπορτάζ, σε μια αέναη αμφίδρομη επικοινωνία, ωφέλιμη για όλους και πάνω απ’ όλα για το διάλογο.

Στη στροφή του πρώτου χρόνου, σήμερα, το www.politischios.gr εμφανίζεται στις οθόνες σας ανανεωμένο, με νέες ενότητες για το περιβάλλον, τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό, με ενσωματωμένες σημαντικές ειδήσεις πανελλαδικού ενδιαφέροντος και οπτικοποιημένο σύντομο δελτίο ειδήσεων.

Στη στροφή του πρώτου χρόνου ευχαριστούμε το Tech spot για την αμέριστη τεχνική υποστήριξη και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη.

Επιστρέφουν οι «Προστάτιδες Δυνάμεις»

Σώπασαν στα ερτζιανά, ξανασυναντιούνται όμως στην ηλεκτρονική συχνότητα του www.politischios.gr. Νίκος Κατσαράκης και Νίκος Γεωργούλης σε μια μονομαχία ιδεών, απόψεων, ιδιοσυγκρασίας για όσα συμβαίνουν στο νησί μας. Απ’ τις αρχές Μαρτίου μια ημίωρη εκπομπή σας καθηλώνει στην οθόνη.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ