Χωριά

11/1/18 17:45

τελ. ενημ.: 12/1/18 9:11

Ξανάμπηξαν τους πάσσαλους οι Χαλκούσοι – Πως θα αντιδράσει ο Αστυνομικός Διευθυντής;

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση γύρω από τη ΒΙΑΛ. Πριν λίγοι ώρα περίπου 30 κάτοικοι του Χαλκειούς, συνεπικουρούμενοι από μέλη της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα, τοποθέτησαν εκ νέου τα πασσαλάκια που είχαν αφαιρεθεί ως δια μαγείας από το χωράφι του Δημ. Σκαπινάκη, χωρίς κανένας να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Το πρωί ο ιδιοκτήτης του χωραφιού είχε καταθέσει στην Εισαγγελία μήνυση κατ’ αγνώστων για αυτοδικία, ισχυριζόμενος ότι αφαιρέθηκαν οι πάσσαλοι ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Δικαιοσύνης.

Οι Χαλκούσοι τοποθέτησαν εκ νέου τους πασσάλους, με την παρουσία των οποίων καθίσταται αδύνατη η μετακίνηση των φορτηγών για τη μεταφορά των οικίσκων στη ΒΙΑΛ ενώπιων των σαστισμένων αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έδειχναν να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Κατά πληροφορίες του «π» στη ΒΙΑΛ επίκειται να μεταβεί ο Αστυνομικός Διευθυντής, Αθ. Μπασιούκας, ο οποίος προς το παρόν παραμένει στο Δημαρχείο, για να διαπιστωθεί αν έχει λάβει εντολές να τραβήξει το σχοινί της σύγκρουσης με την τοπική κοινωνία, ενώσω μάλιστα ο Γ. Μουζάλας βρίσκεται στο νησί – αυτή την ώρα συναντάται με το Μαν. Βουρνού– ή θα ακολουθήσει μια πιο ήπια τακτική. 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση