6.4.2017 10:47

Το «TIMA» τιμάει με νέα δωρεά τον Οίκο Eυγηρίας Καρδαμύλων

ΜΕ 35.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σειρά εργασιών  που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των υπηρεσιών του Οίκου Ευγηρίας Καρδαμύλων «Αγία Μαρίνα» και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των τροφίμων του θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα έπειτα από επιχορήγηση που έλαβε από το Κοινωφελές  Ίδρυμα «ΤΙΜΑ».Είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων που το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΤΙΜΑ» επιχορηγεί τον Οίκο Ευγηρίας «Η Αγία Μαρίνα» για κάλυψη  τόσο των λειτουργικών  του εξόδων όσο και για την  παροχή νοσηλευτικής φροντίδας και προμήθειας ηλεκτρικών συσκευών.

Το «ΤΙΜΑ» είναι Κοινωφελές Ίδρυμα που υποστηρίζει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συμβάλλουν στην κοινωνική βελτίωση δίνοντας έμφαση στην Τρίτη Ηλικία. Ιδρύθηκε το 2011 εις μνήμην του Ιωάννη Μ. Καρρά και της Αθηνά Καρρά και από το 2012 μέχρι σήμερα έχει επιχορηγήσει τρεις συνολικά φορές τον Οίκο Ευγηρίας «η Αγία Μαρίνα» Καρδαμύλων ενώ παράλληλα έχει κάνει δωρεές τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Χίου-Ψαρών &Οινουσσών καθώς και στο Γηροκομείο «Ζωρζής Μιχαληνός».

Η φετινή επιχορήγηση του Ιδρύματος προς τον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Μαρίνα» Καρδαμύλων αγγίζει το ποσό των 35.000€. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ