9.5.2019 13:46

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης «Ο Βροντάδος του Αύριο» παρουσίασαν τις θέσεις τους

Οι προτάσεις και τα συμπεράσματα του Παμβρονταδουσιακού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν η αφορμή της ενεργοποίησης μιας ομάδας ανθρώπων που με μοναδικό τους όπλο την αγάπη τους για τον τόπο, αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι στο Ανεξάρτητο τοπικό ψηφοδέλτιο στο Βροντάδο.

Σήμερα το πρωί τα υποψήφια μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Βροντάδου, παραχώρησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Ομηρούπολης, συνέντευξη τύπου, παρουσιάζοντας  τόσο τους λόγους που αποφάσισαν να κατέλθουν στις εκλογές όσο και τους στόχους τους.

« Η κίνηση συγκροτείται από πολίτες του Βροντάδου, με όραμα, ελπίδα και μεράκι για δουλειά. Είναι ανεξάρτητη από τους συνδυασμούς που διεκδικούν τον δήμο της Χίου και είναι ενωτική προσπαθώντας να ενώσει όλους τους δημότες, σ ε ένα κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από ένα Βροντάδο, έξω από τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση, ζωντανό, διεκδικητικό, πρότυπο ανάπτυξης με ανθρώπινα χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, συμπληρώνοντας ότι τα υποψήφια μέλη του Τ.Σ δεσμεύονται για τακτικές λαϊκές και συνοικιακές συνελεύσεις και προγραμματισμό και απολογισμό των πεπραγμένων της κάθε περιόδου.

Παράλληλα ο Π. Σαλλιάρης υπογράμμισε ότι το τοπικό συμβούλιο θα ενθαρρύνει και θα στηρίζει το έργο των σχολείων του Βροντάδου, του Περιβαλλοντικού Κέντρου Ομηρούπολης ενώ ταυτόχρονα θα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για καινοτόμες δράσεις  με εξειδικευμένα θερινά σχολεία στον τομέα του πολιτισμού και της τεχνολογίας.

«Ο Βροντάδος του αύριο»  όπως ονομάζεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός αποτελείται από τους κάτωθι υποψηφίους:

  • Αθανασόπουλος Δημήτρης :Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, πρώην Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Ομηρούπολης
  • Βούκουνας Κωνσταντίνος: Πολιτικός Μηχανικός , εκπαιδευτικός
  • Ζαννίκος Ισίδωρος: Ασφαλιστικός Σύμβουλος
  • Ζαννίκου Καλλιόπη: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Κόκκαλη Φιλία: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Κάβουρας Μάρκος: Συνταξιούχος Εκαπδιευτικός Α/βθμιας εκπαίδευσης
  • Μπίλου Μαρία: Υπάλληλος Τουρισμού
  • Πελαντή Μαριάννα: Δασκάλα, Διευθύντρια 2ου ΔΣ Βροντάδου
  • Σαλλιάρης Ι. Παντελής:  Μαθηματικός, πρώην πρόεδρος ΔΟΑΠΠ Δ. Ομηρούπολης και της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας(Παράρτημα Χίου).

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ