Ως την πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία του στο πρόσφατο ταξίδι του στο νησί μας χαρακτηρίζει την επίσκεψη του στο «Μάκελο» ο γκουρού της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργας Πίττας, ο οποίος στο άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr, επισημαίνει ότι ο «Μάκελος» αποτελεί την χειροπιαστή πραγματικότητας της ιδέας που παρουσίασε ο ίδιος στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της Χίου για τις Γαστρονομικές κοινότητες και τους γαστρονομικούς προορισμούς.
Το άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr. μπορείτε να το διαβάσετε στο ακόλουθο link:
http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-makelos-pityos-chios
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News