Χωριά

25/6/19 11:22

τελ. ενημ.: 25/6/19 15:42

«Νοικοκύρεψαν» τις παραλίες τους οι Ολυμπούσοι

Αψηφώντας την αποπνικτική ζέστη και τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, οι Ολυμπούσοι παραμέρισαν χθες τις δουλειές τους για να δώσουν το παρών στον καθαρισμό των παραλιών της περιοχής τους, ώστε να απολαμβάνουν όλο το καλοκαίρι το μπάνιο τους σε ευπρεπισμένες και καθαρές ακτές.

Παρότι η συμμετοχή των εθελοντών δεν ήταν πολύ  μεγάλη, εντούτοις το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό και από τούδε και στο εξής κάτοικοι αλλά και επισκέπτες των Ολύμπων θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πεντακάθαρες από σκουπίδια παραλίες της περιοχής.

Αμέσως μετά όλοι οι συμμετέχοντες «ξαπόστασαν» στον ίσκιο τρώγοντας και πίνοντας όλοι μαζί.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ολύμπων, που οργάνωσαν και την εθελοντική δράση καθαρισμού δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν μέσα από το προφίλ του συλλόγου στο facebοok όλους εκείνους  που με τον τρόπο τους συμμετείχαν στη δράση.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που άφησαν τις δουλειές τους και αφιέρωσαν το χρόνο και την ενέργεια τους έτσι ώστε να καθαρίσουν μέσα στη ζέστη τις παραλίες που όλοι μας - με τον έναν τρόπο ή τον άλλον - θα απολαύσουμε όλο το φετινό καλοκαίρι καθαρές και αξιοπρεπείς.  Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά το Κρεοπωλείο Γιαννιώδης-Κουτσουράδης για τη γενναιόδωρη προσφορά σχετικών προϊόντων».

Οι φωτογραφίες είναι από το Facebook του Πολιτιστικού Συλλόγου Ολύμπων 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση