#ΔΕΔΔΗΕ

Μέχρι το βράδυ ρεύμα στη Βολισσό σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ για την επαναφορά ρεύματος στις πληγείσες περιοχές – Εκτιμήσεις για πλήρη αποκατάσταση στην Αμανή εντός 2–3 ημερών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, που προκάλεσε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στα χωριά της βορειοδυτικής Χίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στόχος των συνεργείων είναι η επαναηλεκτροδότηση της Βολισσού έως το βράδυ, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει η τροφοδότηση ρεύματος στους παραλιακούς οικισμούς.

Για τα υπόλοιπα χωριά της Αμανής, η εκτίμηση του ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί πλήρως εντός 2–3 ημερών. Παράλληλα, στη Νέα Ποταμιά θα τοποθετηθεί προσωρινή γεννήτρια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής του δικτύου.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

Tags: ΔΕΔΔΗΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ