22.9.2017 11:53

Κλείνει ο οικονομικός τομέας του ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων;

Την ανησυχία τους για τυχόν κατάργηση του Οικονομικού Τομέα του ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων διατυπώνουν διαδικτυακά οι γονείς των μαθητών του σχολείου, εκφράζοντας τη λύπη τους για το γεγονός ότι από το Υπουργείο Παιδείας δεν εγκρίθηκε η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος στο σχολείο.

«Ενώ μας διαβεβαίωναν από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κι ενώ είχαν βγάλει πρόγραμμα και ώρες μαθημάτων, μετά από τόσες μέρες που έχουν ανοίξει τα σχολεία, μας ήρθε η απόφαση ότι ο τομέας αυτός σταματά να υφίσταται στο σχολείο μας», αναφέρουν και προσθέτουν ότι ήδη από πέρυσι είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το σχολείο να ενταχθεί στο καθεστώς της παραμεθορίου.

«Αν κλείσει ο οικονομικός τομέας δεν ξέρουν ότι οι οικογένειες, που τα παιδιά τους ενδιαφέρονται γι αυτόν, θα αναγκαστούν να φύγουν από τα Καρδάμυλα; Οι ενέργειες πρέπει να είναι άμεσες. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας υποβαθμίσουν. Τα σχολεία μας πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά. Έχουμε άξιους ανθρώπους γι αυτό», αναφέρουν.

Καθησυχαστική από την πλευρά της εμφανίστηκε σε δηλώσεις της στον «π» η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευτ. Βλυσίδου, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση πρόκειται για λάθος του Υπουργείου. Μάλιστα θεώρησε ότι τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει και ότι το Υπουργείο Παιδείας θα επανεξετάσει τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ