Χωριά

19/12/17 16:44

τελ. ενημ.: 20/12/17 9:11

Η «Εθνική» ενέδωσε στην πίεση Μηταράκη και σώζεται ο ανταποκριτής στα Ψαρά

Το αδιάκοπο σφυροκόπημα του Ν. Μηταράκη, ο οποίος κοινοποίησε το θέμα της κατάργησης του ανταποκριτή της «Εθνικής» στα Ψαρά σε κάθε δυνατή ευκαιρία τις προηγούμενες μέρες, υποχρέωσε την Εθνική Τράπεζα να αναθεωρήσει την αρχική της απόφαση και να ανακοινώσει, πριν λίγο, στο δήμαρχο Ψαρών, Κ. Βρατσάνο, την παραμονή του ανταποκριτή της στο ακριτικό νησί.

Ο βουλευτής, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος από την εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΙ, δεν έπαψε να το αξιοποιεί ως παράδειγμα εγκατάλειψης των ακριτικών νησιωτικών περιοχών. Έθεσε το θέμα στην εισήγηση του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, το ανέφερε στο Συνέδριο της Ν.Δ., ενώ εξάντλησε τα περιθώρια πιέσεων αξιοποιώντας ακόμα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα για να μεσολαβήσουν στη διοίκηση της Εθνικής και να την μεταπείσουν.

Καθοριστικό σημείο στην απόφαση της να αναθεωρήσει την αρχική της στάση διαδραμάτισε το γεγονός ότι ο Ν. Μηταράκης κατέθεσε πρόταση στην κυβέρνηση να νομοθετήσει την υποχρεωτικότητα παροχής τραπεζικών υπηρεσιών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, πρόταση που, κατά πληροφορίες, εξετάζει σοβαρά να αποδεχτεί το κυβερνητικό επιτελείο. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση