30.12.2021 13:36

Επιχορήγηση ΔΕΥΑΝΧ για υδρευτικά έργα σε Πιτυός και Χάλανδρα

Την επιχορήγηση ύψους 65.520,00€ για δημιουργία υδρευτικών έργων σε Πιτυός και Χάλανδρα ανακοινώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ, Βασίλης Μυριαγκός. 

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:

«Η ΔΕΥΑΝΧ στα πλαίσια των προσπαθειών της για την επίλυση των προβλημάτων σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χρηματοδότηση δύο ακόμα αναγκαίων και σημαντικών υδρευτικών έργων για τα χωριά Πιτυός και Χάλανδρα.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης αποφάσισε την «Επιχορήγηση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νήσου Χίου (ΔΕΥΑΧ), για την επισκευή της λιμνοδεξαμενής Πιτυούς και την αντικατάσταση τμημάτων δικτύου ύδρευσης Χαλάνδρων», μέχρι του συνολικού ποσού των 65.520,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, ως εξής:

α) Επισκευή της λιμνοδεξαμενής στη θέση Σταυρί της Τοπικής Κοινότητας Πιτυούς μέχρι του ποσού των 51.714,00€ με ΦΠΑ 17%, και

β) Αντικατάσταση τμημάτων δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Χαλάνδρων, μέχρι του ποσού των 13.806,00€ με ΦΠΑ 17%.

Ως Δ.Σ της ΔΕΥΑΝΧ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον κ. Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη, όπως και για την καθοριστική τους συμβολή σε αυτή την συλλογική προσπάθεια, τον κ. Υπουργό Νότη Μηταράκη, τον κ. Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και τους εξαιρετικούς υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΝΧ και της Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η προσπάθεια μας και η συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς συνεχίζεται προς όφελος του τόπου μας».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ