11.10.2018 13:06

ΒΙΝΤΕΟ | Τον διέψευσε ακόμα και ο ίδιος ο Δήμαρχος για τους οικίσκους

Όχι μόνο γνώριζε αλλά όπως αποδείχθηκε γνώριζε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την πρόθεση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να δωρίσει τους οικίσκους στον Δήμο Χίου, ο πρόεδρος του Χαλκειούς Κ. Φουτράκης.

Αυτό τουλάχιστον αποδείχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης, όπου ο ίδιος ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος δήλωσε ότι ζήτησε να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης των κοντέινερ που προορίζονταν για τη ΒΙ.ΑΛ. στον Δήμο Χίου και από εκεί σε σωματεία, συλλόγους ή σχολεία του νησιού.

Μάλιστα ο Δήμαρχος δήλωσε ότι γνώριζε ότι η Ύπατη Αρμοστεία παραχώρησε τα 10 κοντέινερ στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής το οποίο ενημέρωσε τον Δήμο ότι δεν τα χρειάζεται πλέον και συνεπώς μπορεί να τα παραχωρήσει δωρεάν.

Αυτά άλλωστε είχε σημειώσει και ο ίδιος ο πρόεδρος του Χαλκειούς Κ. Φουτράκης στον «π» στις 26/9 όμως μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 27/9 τα ανακάλεσε λέγοντας ότι ουδέποτε ανέφερε οτιδήποτε περί του θέματος στον «π».

Είχε φυσικά ζητήσει από τον συντάκτη του ρεπορτάζ να αποκαταστήσει την αλήθεια και να διορθώσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε για τον πρόεδρο του Χαλκειούς, λαμβάνοντας την απάντηση ότι όχι μόνο το ρεπορτάζ δεν ανακαλείται αλλά ότι θα πρέπει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του «π» για να αποδείξει όσα λέει.

Το ποιος τελικά είναι έκθετος στα μάτια των συγχωριανών του είναι πλέον σαφές. Αν όχι από τον «π», τουλάχιστον ας ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τους Χαλκούσους για μία ανειλικρινή δήλωση.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ